Κρυολιπόλυση

Η μείωση του τοπικού πάχους αποτελεί μια απο τις πιο ζητούμενες ιατρικές παρεμβάσεις στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας.

Παράλληλα κυριαρχεί η ανάγκη για αποτελεσματικές αλλά μη επεμβατικές θεραπείες.

Έως τώρα οι διάφορες τεχνολογίες δεν είχαν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ασφαλές. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το τελευταίο καιρό μια νέα καινοτόμος τεχνολογία, αυτή του CoolTech.

Βασιζόμενη σε δύο επιστημονικές αρχές:

1. Τα λιποκύτταρα είναι πιο ευαίσθητα στο κρύο απο τα κύτταρα των γύρω ιστών (δέρμα, μύες, νεύρα). Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να παγώσουμε το λίπος χωρίς να βλάψουμε άλλα κύτταρα.

2. Μπορούμε να προκαλέσουμε ελεγχόμενη καταστροφή του κυττάρου (απόπτωση) ψύχοντας διαδερμικά την συγκεκριμένη περιοχή.

Το Coolech λοιπόν είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την ελλάτωση του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους, μέσω ελεγχόμενου συστήματος ψύξης. Μη επεμβατική δεν απαιτεί αναλγησία ή περιορισμό των δραστηριοτήτων και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε λίγες εβδομάδες.

Μία με τρείς συνεδρίες χρειάζονται για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, ενώ η κάθε θεραπεία κρατάει περίπου μία ώρα. Τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών είναι περίπου στο δίμηνο, χρόνος απαραίτητος ώστε η μεταβολική διαδικασία του οργανισμού να αποβάλλει τα αποπτωτικά λιποκύτταρα.